't Oogh Van Vlaerdingh

uitgaan & biljarten in Vlaardingen

Welkom bij 't Oogh Van Vlaerdingh

 't Oogh Van Vlaerdingh is een café gevestigd aan de rand van het centrum van Vlaardingen en bestaat uit 3 aparte ruimtes. Wij beschikken over een gezellig café gedeelte wat is voorzien van alle gemakken en luxe die je mag verwachten in een horecabedrijf, ruime rookruimte van 45m2 met verschillende tafels en complete Engelse Lounge met open haard en relax fauteuils en aangrenzend is de biljartzaal met 4 matchtafels en 3 kleine tafels. Het unieke aan 't Oogh Van Vlaerdingh is dat het café afzonderlijk is van de biljartzaal waardoor je ook van harte welkom ben wanneer je liever niet biljart.

Regelmatig organiseren wij feestavonden met LIVE muziek en DJ's dus ook wanneer je een gezellige avond op stap wil met vrienden of vriendinnen ben je bij ons aan het juiste adres, kijk voor info en datums van onze feesten in onze agenda. Sinds kort serveren wij ook de tofste cocktail om jouw avond uit compleet te maken. Al  het personeel van 't Oogh Van Vlaerdingh heeft  de Bols Bartending Academy afgerond!

Wanneer je op zoek ben naar een locatie om jouw verjaardag, trouwfeest, jubileum, bedrijfsfeest (of ander feest) te vieren dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij veel ervaring in het organiseren van verschillende soorten feesten & evenementen. Wil jij weten of jouw feest bij ons mogelijk is? Ga dan naar de pagina Feesten en vul het contactformulier in zodat we snel kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Uiteraard kan je bij ons ook biljarten, of je nu voor het eerst wil biljarten, bij een vereniging lid wil worden, in competitie verband wil spelen of biljarten op absoluut topniveau wil komen kijken... het kan allemaal, iedereen is bij ons welkom!