't Oogh Van Vlaerdingh

uitgaan & biljarten in Vlaardingen

Wedstrijden Eredivisie

 Vooruitblik dubbel weekend 16 & 17 december

Op zaterdag 16 december speelt DPC thuis tegen Bousema uit Lochem. De wedstrijden beginnen deze zaterdag om 13:00 uur en net zoals DPC heeft Bousema internationale topspelers naar Nederland gehaald om de punten veilig te stellen. Momenteel staat DPC op de 5e plaats met 9 punten (1 punt minder dan de 3e plek), Bousema staat momenteel op een 9e plek in de eredivisie. Het Vlaardingse team speelt dit weekend met de Griekse kopman Nikos Polychronopoulos, Birol Uymaz, Martin Spoormans en Richard Bitalis. Bousema komt o.a. met hun kopman Coklu en Salman als sterke 2e man, ook komt oud speler van Vlaardingen Frans van Schaik weer naar Vlaardingen en ditmaal om de punten mee te nemen naar Lochem.

Aansluitend speelt DPC voor de beker tegen het 2e divisie team TOVV 3 om zich te plaatsen voor de volgende ronde in het bekertoernooi, ondanks dat DPC zonder veel moeite langs TOVV verwacht te komen zal het een leuke avond worden tussen de lokale Vlaardingse toppers tegen de Internationale "Vlaardingse" toppers.

Op zondag reist DPC af naar Oosterhout om daar tegen één van onze directe concurrenten Team Eekhoorn te spelen, aangezien Team Eekhoorn en DPC beide 9 punten hebben en in gevecht zijn voor de 3e plek is dit een belangrijke wedstrijd. DPC speelt met dezelfde spelers als zaterdag en nemen het op tegen: Frans van Kuyk, Kurt Ceulemans, Kenny Miaton en Jerry Hermans.

Op onze Facebook pagina Team DPC zullen wij het gehele weekend informatie delen met tussenstanden en eindstanden en indien mogelijk proberen een livestream online te krijgen.

Thuiswedstrijden Team DPC

Er zijn momenteel geen berichten.